Den här bilden tillägnar jag min farmor. Min farmor som alltid varit min stöttande pelare när allt varit jobbigt. Alltid ställt upp för allt och alla. Planerat allt in i minsta detalj.Min farmor är inte bara världens bästa farmor, utan också min gudmor. Som alltid kommit på tokiga saker vi skulle göra. Jag menar.. vilken normal människa går upp halv 6 på morgonen en svinkall vinterdag för att bada isvak?

Jag har aldrig haft så roligt och så många minnen med någon som med Min farmor! Hon är bäst och kommer alltid finnas här med mig. Det sa hon själv!

Min Farmor fick för ett och ett halvt år sedan veta att hon hade cancer. Att den var så långt gången att den aldrig skulle kunna försvinna. Allt gjordes för att hålla cancern i styr, det gick. I ett och ett halvt år.  Farmor kämpade och kämpade och jag vet ingen annan människa som är, eller var, lika tapper och envis som henne.  Hon är värd allt bra. Nu vet jag att hon sitter på ett moln och dinglar med fötterna, precis som hon sa att hon skulle.

Jag är så otroligt glad att jag har fått ha världens bästa farmor i livet så här länge, det är inte alla som har det. 19 år.

Här ser man hur nöjd farmor är med alla sina barnbarn. Som en nöjd hönsmamma. En farmor man aldrig glömmer.

Cancer är en sådan fruktansvärd sjukdom, som man bara inte vill ska finnas, tyvärr har den nu drabbat min farfar med, men han hade lite med tur med sig än farmor. Så därför tycker jag att alla, alla som vill, ska bidra, skänka en liten slant till cancer forskningen. Så den kan gå framåt och förhoppningsvis kunna rädda fler liv. Jag har skänkt pengar, och kommer göra det igen. Hoppas alla vill göra en god gärning.

Här kan du skänka en liten slant.